slidchi-dopitali-n-savchenko-za-faktom-zamakhu-na-a-geraschenka

Слідчі допитали Н.Савченко за фактом замаху на А.Геращенка

 • 12214 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У справі про замах на народного депутата Антона Геращенка слідчі СБУ допитали народного депутата Надію Савченко і закінчили розслідування 7 червня. Про це на своїй сторінці в Facebook написав А.Геращенко, передає УНН.

"Серед інших, у справі (про замах на вбивство народного депутата А.Геращенка - ред.) була допитана і Надія Савченко", - написав А.Геращенко.

Депутат також зазначив, що вчора, 7 червня, слідчі СБУ завершили розслідування у справі про спробу замаху на нього в січні 2017 року.

"Двоє раніше судимих ​​громадян України, яких було завербовано російськими спецслужбами для організації цього теракту підуть в суд вже зараз. Звинувачення буде просити для них довічне ув'язнення", - додав А.Геращенко.

На його думку, зібраних під час слідства доказів цілком достатньо для винесення обвинувального вироку судом.

"Громадянин України Андрій Т, а також співробітник російських спецслужб, ім'я якого поки є таємницею слідства, які курували підготовку замаху на мене з території держави агресора, будуть оголошені в міжнародний розшук за звинуваченням в організації вбивства і тому решту життя проведуть безвиїзно в РФ", - зазначив А.Геращенко.

Як повідомляв раніше УНН, досудове розслідування замаху на життя народного депутата Антона Геращенка може тривати 3-4 місяці.

Нагадаємо, 21 січня глава СБУ Василь Грицак розповів, що співробітники спецслужби запобігли замаху на життя народного депутата. При цьому ім'я нардепа не називалася.

Пізніше те, що на нього готувався замах підтвердив нардеп А.Геращенко.

Нагадаємо, суд на два місяці заарештував підозрюваних у справі про замах на А.Геращенка.

Українські Національні Новини

Політика