slidstvo-vivchaye-pyat-chinnikiv-otruyennya-ditey-u-cherkasakh

Слідство вивчає п'ять чинників отруєння дітей у Черкасах

 • 16499 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Причини отруєння дітей у Черкасах досі з'ясовуються. Слідство вивчає більше п'яти основних чинників отруєння. Про це сказав на прес-конференції керівник столичної Дерджпродспоживслужби Олег Рубан, передає кореспондент УНН.

"Триває слідство. Вивчається більше п'яти чинників", - сказав Рубан.

Як уточнив він, щороку фіксується 3-5 аналогічних випадків отруєння дітей у закладах освіти. Основними причинами стають позапланові ремонтні роботи, під час яких застосовуються неякісні матеріали (лаки, фарби тощо), та неякісне виконання таких робіт, використання дітьми балончиків індивідуального захисту, а також неправильна робота каналізаційних стоків.

Нагадаємо, діти у черкаській школі не могли отруїтися азотом.

Як повідомляв УНН, головною версією отруєння дітей у школі в Черкасах наразі залишається локальне розпилення невідомої речовини. З цього приводу активно працюють правоохоронці.

Нагадаємо, 8 травня в місті Черкаси на території загальноосвітньої школи №8 під час проведення шкільної лінійки відчули погіршення самопочуття 15 учнів школи (2-9 класи). Всього на лінійці перебувало 424 учні. Навчальний процес в школі призупинено.

Всього до лікарні потрапило 58 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство