smertelna-dtp-u-kharkovi-sogodni-sud-pochne-vivchati-dokazi

Смертельна ДТП у Харкові: сьогодні суд почне вивчати докази

 • 10069 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Сьогодні у Київському районному суді м. Харкова відбудеться чергове судове засідання, по справі резонасної ДТП, що сталася у місті у жовтні минулого року. На минулому засіданні, суд закінчив допит всіх свідків, яких у справі було 15. Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру Харківської області.

"Етап допиту свідків завершився. Тепер суд переходить до вивчення матеріалів доказів",- заявила прес-секретар прокуратури Харківської області Ольга Дутова.

Нагадаємо , 18 жовтня минулого року у центрі міста Харкова сталася трагічна аварія. Два позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Генадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумської та провулку Мєчнікова, після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, внаслідок чого загинуло 6 людей. Наразі суд вже допитав всіх потерпілих, частину свідків та водійку Lexus. Зайцева визнала свою провину, а от водій Volkswagen Touareg Дронов провину не визнає та обіцяє давати покази після всіх свідків.

Як повідомляв УНН, під час минулого засідання у Київському райсуді Харкова у справі резонансної ДТП на вул. Сумська суддя отримав заяву від постраждалої Жанни Власенко, у якій йдеться, що Власенко не має претензій до підсудної Олени Зайцевої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП