smertelne-dtp-na-stetsenka-pidozryuvanogo-zalishili-pid-vartoyu-do-11-bereznya

Смертельна ДТП на Стеценка: підозрюваного залишили під вартою до 11 березня

 • 9254 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Шевченківський суд міста Києва підтримав клопотання столичної прокуратури та продовжив на 2 місяці строк тримання під вартою для 35-річного водія, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вул. Стеценка у Києві. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передає УНН.

"Згідно з ухвалою суду, термін тримання під вартою підозрюваного продовжено до 11.03.2018 включно", - йдеться в повідомлені.

Як повідомлялося, 13 листопада 2017, перебуваючи за кермом автомобіля "Мазда-7", 35-річний провідний спеціаліст–адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем марки "Міцубісі" та з автомобілем "Нісан".

В результаті ДТП від отриманих травм пасажир автомобіля «Міцубісі» загинув на місці пригоди, а 62-річного водія іншої іномарки госпіталізовано з тілесними ушкодженнями. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП