sogodni-boyoviki-vzhe-chotiri-razi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

Сьогодні бойовики вже чотири рази обстріляли українські позиції

 • 9238 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. З початку доби українські військові зафіксували вже чотири обстріли своїх позицій в зоні проведення Операції об’єднаних сил. Про це повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 11 годину, зафіксовано 4 прицільних ворожих обстріли позицій підрозділів Об’єднаних сил", - зазначив речник.

За його словами, двічі фіксувалися обстріли на Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї окупанти в бік захисників Кримського.

З цього ж озброєння на Донецькому напрямку вранці під обстріл потрапили українські військові біля Чермалика та Широкиного.

Крім того, близько 6-ї ранку протягом півгодини російсько-окупаційні війська здійснили обстріл населеного пункту Широкине з артилерії 122-го калібру та стрілецької зброї. Вогонь у відповідь Збройні сили України не відкривали.

При цьому він додав, що втрат серед українських військових внаслідок бойових дій від початку доби немає.

Нагадаємо, минулої доби, 19 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП