sogodni-dvoma-matchami-prodovzhitsya-pley-off-ligi-chempioniv

Сьогодні двома матчами продовжиться плей-офф Ліги чемпіонів

 • 12412 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Стадія 1/8 фіналу Ліги чемпіонів продовжиться двома поєдинками, в яких "Манчестер Сіті" прийматиме "Монако", а "Атлетіко" в гостях зустрінеться із "Байєром", повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Монако" націлений потрапити до чвертьфіналу Ліги чемпіонів удруге за три сезони. У 2015-му монегаски пробилися до вісімки кращих, здолавши лондонський "Арсенал" за правилом виїзного гола (3:1 в гостях, 0:2 вдома).

Також монегаски виграли чотири з п'яти попередніх протистоянь з англійськими командами, в тому числі у "Манчестер Юнайтед" (чвертьфінал, 1997/98), "Челсі" (півфінал, 2003/04) і "Арсеналу" (1/8 фіналу, 2014/15).

Щодо "Манчестер Сіті", то безпрограшна серія "городян" в домашніх поєдинках Ліги чемпіонів становить дев'ять матчів (6 перемог і 3 нічиї).

Примітно, що Хосеп Гвардіола виграв всі сім протистоянь на стадії 1/8 фіналу як тренер "Барселони" і "Баварії".

Віце-чемпіонам Франції у першому поєдинку не допоможе Каррільо через проблеми з пахом, у англійців пропускатимуть зустріч Жезус і Компані (у обох пошкодження).

"Байєр" – "Атлетіко". Леверкузенці не програють на своєму полі в єврокубках з 26 листопада 2014 року, коли вони зазнали мінімальної поразки від "Монако" в групі Ліги чемпіонів. З тих пір німці здобули вдома п'ять перемог і п'ять разів зіграли унічию.
Натомість "Атлетіко" виграв сім останніх двоматчових протистоянь з німецькими командами. Остання осічка трапилася в першому колі Кубка УЄФА-1979/80 з дрезденським "Динамо".

Мадридці хочуть вийти в чвертьфінал Кубка чемпіонів вже у дев'ятий раз. У минулому сезоні вони вдруге поспіль виграли на стадії 1/8 фіналу по пенальті, здолавши "ПСВ" - 8:7. Тоді вперше в двох матчах плей-офф не було забито жодного м'яча.
Відразу четверо гравців "матрацників" пропускатимуть гру – Тьягу, Годін, Фернандес і Хуанфран. Серед втрат "фармацевтів" – Та і Чалханоглу.

Відзначимо, що "Атлетіко" здолав "Байєр" в серії пенальті в 1/8 фіналу ЛЧ сезону 2014/15, обидва протистояння стартуватимуть о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, "Наполі" зазнали гостьової поразки від "Реалу" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

 

Українські Національні Новини

Спорт