sogodni-planuyut-vidnoviti-vodopostachannya-do-oleksandrivki

Сьогодні планують відновити водопостачання до Олександрівки

 • 6568 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сьогодні, 20 червня, відбудуться спроби запуску насосного обладнання для подальшої подачі води до жителів смт Олександрівка. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС Донецької області.

"Протягом 19 червня проводились ремонтні роботи ділянки водогону с. Новодонецьке – смт. Олександрівка. Станом на 19.00 ремонтні роботи завершені. В період з 19:00 до 05:00 проводилось поповнення водогону та резервного резервуару. З 05:00 20 червня відбуваються спроби запуску насосного обладнання для подальшої подачі води до споживачів у смт Олександрівка", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, що 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь).

Також без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

Українські Національні Новини

Суспільство