sotnya-taksistiv-u-mikolayevi-perekrivala-rukh-odnogo-z-golovnikh-prospektiv-mista

Сотня таксистів у Миколаєві перекривала рух одного з головних проспектів міста

 • 14920 переглядiв

МИКОЛАЇВ-КИЇВ. 23 лютого. УНН. Сьогодні близько 100 водіїв таксі перекрили автомобільний рух по пр. Богоявленському в м. Миколаєві. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Як стало відомо, екіпаж патрульної поліції приблизно о 14:00 зупинив автомобіль із маркуванням "Таксі" за порушення правил дорожнього руху. У цей час до водія таксі із перевіркою підійшли працівники Укртрансбезпеки, яки виявили, що у нього відсутня відповідна ліцензія на здійснення пасажирських перевезень. Невдоволений таким фактом таксист рацією викликав на місце інциденту своїх колег, яких через кілька хвилин прибуло близько сотні, вони перекрили рух автотранспорту по пр. Богоявленському.

Як повідомив УНН речник патрульної поліції Миколаєва, таксисти, що прибули, почали виказувати своє невдоволення у грубій формі, використовуючи нецензурні вирази. Одного із протестувальників патрульні затримали та склали на нього адмінматеріали.

Також до адміністративної відповідальності притягнутий водій таксі, який скоїв порушення правил дорожнього руху.

Окрім того патрульними поліцейськими складений адмінпротокол на водія Укртрансбезпеки за тріщину на склі та неправильно закріплений номер.

Після перемовин із протестувальниками, конфлікт вдалося владнати, і водії таксі роз’їхалися з місця події.

Фото з соцмережі

Українські Національні Новини

Суспільство