spivpratsia-v-oboronnii-sferi-ta-potreby-ukrainskykh-voiniv-zelenskyi-proviv-zustrich-iz-delehatsiieiu-natsionalnykh-zboriv-frantsii

Співпраця в оборонній сфері та потреби українських воїнів: Зеленський провів зустріч із делегацією Національних зборів Франції

 • 23301 переглядiв

Президент Зеленський зустрівся з делегацією Національних зборів Франції на чолі з Яель Брон-Піве, щоб обговорити оборонну співпрацю, першочергові потреби українських солдатів та пропозиції Франції щодо розширення підтримки України.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією Національних зборів Франції на чолі з їх головою Яель Брон-Піве. Говорили про  співпрацю в оборонній сфері та першочергові потреби українських воїнів, передає УНН.

"Сьогодні провів змістовну зустріч із делегацією Національних зборів Франції на чолі з їх головою Яель Брон-Піве. Обговорили співпрацю в оборонній сфері та першочергові потреби наших воїнів", - повідомив Зеленський у Telegram.

Україна та Франція посилюють співпрацю щодо відновлення української економіки 07.02.24, 12:35 • [views_0]

За його словами, окрему увагу приділили останнім пропозиціям Президента Еммануеля Макрона щодо розширення підтримки нашої держави.