splanovana-provokatsiia-rosiiskykh-spetssluzhb-za-vkazivkoiu-putina-hur-pro-terakt-u-pidmoskovnomu-krokus-siti-kholl

Спланована провокація російських спецслужб за вказівкою путіна: ГУР про теракт у підмосковному "Крокус Сіті Холл"

 • 101078 переглядiв

У торговому центрі у підмосков'ї стався теракт, який українська розвідка вважає спланованою провокацією російських спецслужб за наказом путіна, щоб виправдати подальшу ескалацію війни проти України та мобілізацію в росії.

Теракт у москві - спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою путіна.  Її мета - виправдання ще більш жорстких ударів по Україні та тотальної мобілізації на росії. Про це йдеться у заяві, яку оприлюднило Головне управління розвідки щодо теракту в "Крокус Сіті Холл", передає УНН.

Деталі

У розвідці зауважилм, що рублічну страту людей у москві варто розуміти як погрозу путіна ще більшою ескалацією та розширення війни.

"Заява пєскова, яка пролунала незадовго до теракту про "війну" - лише фальстарт ретельно спланованої кремлівської спецоперації.

путін має великий досвід організації подібних терактів як способу посилення власної влади, починаючи з підривів будинків на Каширському шосе. Як і тоді, сьогоднішня акція залякування росіян стане приводом до максимального "закручування гайок" на самій росії", - йдеться у заяві.

22.03.24, 21:26 • [views_0]

У ГУР зауважили, що кремль може звинуватити в організації теракту Україну і використати розстріл власних громадян як привід для ще більш жорстоких ударів по цивільній інфраструктурі та вбивств цивільних українців. Сьогоднішній удар по цивільній інфраструктурі України - це ще одна ланка в ескалації, ініційованій путіним.

"путін неодноразово намагався залякати Захід в тому числі застосуванням ядерної зброї. Тож цей теракт може використати як ще одну "підставу" для посилення агресії.

Проте безперешкодне пересування групи бойовиків з автоматами центром москви, як і маса інших беззаперечних доказів, свідчать про те, що розстріл в "крокус сіті хол" був організований російськими спецслужбами. Про підготовку теракту попереджали і міжнародні посольства", - йдеться у заяві.

У ГУР додали, що "всьому світу очевидно, що теракт у москві - черговий злочин путіна для утримання власної влади".

Нагадаємо

У п'ятницю, 22 березня, в торговому центрі "Крокус Сіті хол" під москвою почалася стрілянина. Очевидці повідомляють про велику кількість загиблих.

Антоніна Туманова

Війна