spolucheni-shtati-pidtrimuyut-ukrayinu-pered-oblichchyam-rosiyskoyi-agresiyi

Сполучені Штати підтримують Україну перед обличчям російської агресії

 • 15013 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Держсекретар США Майк Помпео від імені президента США Дональда Трампа та американського народу привітав всіх українців з Днем Незалежності України, передає УНН з посиланням на сайт держдепу.

"Від імені президента Трампа та американського народу, вітаю всіх українців у їх Національний День", - заявив Помпео.

Він висловив найкращі побажання миру та процвітаючого року.

"Сполучені Штати підтримують Україну перед обличчям російської агресії. Ми вшановуємо тих, хто воював і жертвував собою за свободу в Україні, і ми підтримуємо Україну на її шляху трансформаційних реформ, які забезпечать процвітання, безпеку та верховенство права. Дружба між нашими країнами закріпилась глибоко, і ми прагнемо до успіху стабільної, процвітаючої, демократичної та вільної України. Ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашого партнерства та співпраці з українськими лідерами та громадянами, щоб реалізувати яскраве та тривале майбутнє, на яке заслуговує народ України", - наголосив держсекретар.

Як повідомляв УНН, Сполучені Штати Америки ще раз підтвердили невизнання незаконної анексії Криму під час зустрічі лідерів РФ Володимира Путіна і США Дональда Трампа у Гельсінкі.

Українські Національні Новини

Політика