sportivni-zhurnalisti-zigrali-u-futbol-z-pavelkom

Спортивні журналісти зіграли у футбол з Павелком

 • 7548 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. У середу, 4 липня, у Києві на полі учбово-тренувального комплексу імені В.Банникова збірна українських спортивних журналістів зіграла товариський матч з командою працівників Федерації футболу України. Матч завершився перемогою збірної ФФУ у серії пенальті, передає УНН з посиланням на прес-службу Федерації.

Матч був присвячений міжнародному Дню спортивного журналіста. Свято відзначається щорічно, 2 липня.

У складі збірної спортивних журналістів виступали М.Волобуєв, В.Щербачов, І.Циганик, В.Вацко, В.Шевчук, А.Столярчук, М.Гілєнко, С.Ситник, Р.Мальчевський, А.Майоров, В.Доломанський, Д.Дубас, О.Турський, Є.Полозенко, А.Бутко, О.Гапоненко, А.Світличний, Д.Стасюк, Р.Лопатін, В.Стаценко, Д.Дєнков, А.Швайка, Б.Машай, Я.Твардовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ підтримує з ультрасами ділові стосунки

Команду ФФУ очолив президент Федерації А.Павелко. До складу команди увійшли перші віце-президенти В.Костюченко та О.Протасов, віце-президент А.Мацола, президент ДЮФЛУ В.Борт, голова Київської обласної федерації футболу Я.Москаленко, С.Попов, О.Кісткін, В.Рева, В.Єзерський, В.Кардаш, А.Лікаренко, М.Яськів, А.Вандзілюк, О.Кошеваров, М.Оскома.

Повідомляється, що у першому таймі гол у ворота суперника забив гравець зі складу збірної ФФУ - А.Лікаренко. По перерві рахунок зрівняв Р.Мальчевський.

Матч завершився серією пенальті з рахунком 5:4 на користь гравців ФФУ.

"Я задоволений, що нам вдалося перемогти в напруженому, цікавому матчі. Та головне — це позитивні та дружні емоції, які були на полі! Ще раз вітаю всіх спортивних журналістів із професійним святом!", — прокоментував Павелко.

Нагадаємо, як писав УНН, юнацька футбольна команда України розпочала підготовку до чемпіонату Європи. Зауважимо, що українці пробилися до фінальної частини чемпіонату Європи після розгрому над однолітками з Чорногорії.

Українські Національні Новини

Суспільство