sprava-chornoyi-bukhgalteriyi-pr-dvom-osobam-yaki-vidavali-koshti-pidgotovleno-pidozri

Справа “чорної бухгалтерії ПР”: двом особам, які видавали кошти, підготовлено підозри

 • 14869 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. У кримінальному провадженні щодо так званої “чорної бухгалтерії” Партії регіонів погоджено підозри двом особам, які вели цю книгу і здійснювали виплати. Про це сьогодні сказав в ефірі “112 Україна” начальник Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, передає УНН.

“Після того, як нам справа була передана, слідчими було зібрано дані і прокурором погоджено повідомлення про підозру двом так званим „касирам“ Партії регіонів. Тобто, тим особам, які вели цю книгу і здійснювали передачу грошових коштів”, — сказав він.

Водночас Горбатюк не уточнив, кому саму погодили повідомлення про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ і САП заявили, що не уповноважені розслідувати діяльність П.Манафорта як політконсультанта ПР

Як повідомляв УНН, Генеральною прокуратурою України повідомлено про підозру колишньому народному депутату України та помічнику народного депутата, причетним до "чорної бухгалтерії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник не виключив створення спільної групи НАБУ та ГПУ для розслідування справи "чорної бухгалтерії"

У ГПУ відзначили, що за даними фактами вказаним особам повідомлено про підозру за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255; ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 369 КК України (у редакції від 05.04. 2001); ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 369 КК України (у редакції від 07.04. 2011); ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 368-2 КК України (у редакції від 07.04. 2011).

Українські Національні Новини

Політика