sproba-teroru-yaka-nikoho-ne-zaliakaie-prezydent-yevrokomisii-zasudyla-obstril-odesy-pid-chas-vizytu-zelenskoho-ta-premiera-hretsii

"Спроба терору, яка нікого не залякає": президент Єврокомісії засудила обстріл Одеси під час візиту Зеленського та прем'єра Греції

 • 29201 переглядiв

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн засудила російський ракетний удар по Одесі під час візиту Зеленського з прем'єр-міністром Греції Міцотакісом, в результаті якого загинуло 5 осіб.

Ракетний удар росії по Одесі під час візиту до міста президента України з іноземною делегацією, це чергова спроба російського терору. Про це на своїй сторінці в Х заявила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, пише УНН.

Деталі 

Я рішуче засуджую підлий напад росії на Одесу під час візиту Володимира Зеленського та Кіріакоса Міцотакіса. Ця нова спроба терору нікого не залякає - ні двох лідерів на місцях, ні відважний народ України

- йдеться у дописі фон дер Ляєн.

Також вона запевнила, що Європа попри все продовжує підтримку України.

06.03.24, 20:17 • [views_0]

Контекст

Під час ракетного удару  по Одесі, 6 березня, у місті з офіційним візитом перебував президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.

У момент атаки глава держави був з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом. Вони перебували в порту. За словами грецького прем’єра, вибухи були близько від них.

Нагадаємо

Президент Євроради Шарль Мішель вважає, що обстріл Одеси час візиту президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса демонструє боягузливу тактику рф.