stala-vidoma-suddivska-brigada-dvoboyu-usik-briedis

Стала відома суддівська бригада двобою Усик - Бріедіс

 • 23264 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Визначились рефері, що обслуговуватимуть півфінальну баталію важкої вагової категорії Всесвітньої боксерської суперсерії в якій зустрінуться два чемпіони світу – українець Олександр Усик та латвієць Майріс Бріедіс, повідомляє УНН з посиланням на видання ringside24.

Третьою людиною в рингу стане один з найвідоміших рефері сучасності – 67-річний уродженець Невади Кенні Бейлісс. Боковими суддями стануть Робін Тейлор (США), Крейг Меткальф і Роберт Теппер (обидва - Канада).

Варто відзначити, що у послужному списку 67-річного американця проведення таких боїв за участі зірок світового рівня, як: Канело Альварез – Амір Хан, Мейвезер – Пак'яо, Пак'яо – Тімоті Бредлі (2 бої), Пак'яо Хуан - Мануель Маркез (2 і 4 бої), Пак'яо – Шейн Мозлі, Мейвезер – Мозлі, Оскар Де Ла Хоя – Мейвезер, Ентоні Тарвер – Рой Джонс, Бернард Хопкінс – Де Ла Хоя, Мігель Котто – Антоніо Маргаріто, Альварез – Геннадій Головкін та інші.

Додамо, що двобій Усик – Бріедіс, в якому будуть розігруватися пояси чемпіонів світу за версіями WBO і WBC, пройде 27-го січня в Ризі орієнтовно починаючи з 23:00.

Як повідомлялося раніше, олімпійський чемпіон Лондона Усик поділився додатковою мотивацією на поєдинок з латвійцем.

Українські Національні Новини

Спорт