stalo-vidomo-chomu-shimkiv-polishiv-posadu-zastupnika-golovi-ap

Стало відомо, чому Шимків полишив посаду заступника голови АП

 • 9043 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Дмитро Шимків вирішив полишити посаду заступника голови Адміністрації Президента України та повернутись до бізнесу, бо вважає виконаними поставлені перед ним завдання. Про це екс-заступник глави Адміністрації Президента України заявив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ключові реформи та ініціативи запущені - 3G та 4G в Україні є, ми ними користуємось, створені та працюють Національна рада реформ та Національна інвестиційна рада, організовані процеси, навчені люди і тому виконавши поставлені завдання я вирішив повернутись до того, що мене надихає – до бізнесу", - повідомив Д.Шимків.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко звільнив Дмитра Шимківа з посади заступника голови Адміністрації Президента України та призначив на цю посаду Сергія Марченка. Про це йдеться в указах Глави держави №№265, 266/2018 від 31 серпня.

У липні 2014 року Президент Петро Порошенко призначив колишнього гендиректора "Майкрософт-Україна" Дмитра Шимківа заступником глави Адміністрації Президента з питань проведення реформ.

Українські Національні Новини

Політика