stalo-vidomo-scho-chekaye-na-niderlandski-kompaniyi-yaki-porushili-rezhim-sanktsiy-proti-rf

Стало відомо, що чекає на нідерландські компанії, які порушили режим санкцій проти РФ

 • 14590 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Нідерландські компанії, які порушили режим санкцій проти Російської Федерації, чекають суворі штрафи. Про це заявив адвокат з Амстердама, експерт із санкцій проти Росії, Криму та Східної України Хелен овер де Лінден, передає УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

"У нас діють дуже суворі штрафи за порушення санкцій: їх забирають від обороту компанії, це мільйони євро. До того ж, відповідальний за таке співробітництво може опинитися у в'язниці", - заявив Лінден.

Нагадаємо, функціональна прокуратура Нідерландів ініціювала розслідування діяльності семи голландських компаній, які підозрюються у порушенні режиму санкцій Європейського союзу проти Росії через участь у будівництві Керченського мосту між Кримом і РФ.

У даний момент слідчі прокуратури оприлюднили інформацію щодо двох компаній — Dematec Equipment з міста Додевард і Biljard Hydrauliek з міста Мілсбеек. Відомо, що крім двох згаданих компаній влада Нідерландів, розслідує роботу на будівництві мосту в Крим у 2015-2017 роках ще п’яти компаній з цієї країни.

Українські Національні Новини

Новини Світу