stoltenberh-sytuatsiia-na-fronti-skladna-soiuznyky-nato-zabezpechuiut-99-vidsotkiv-viiskovoi-dopomohy-ukrainy

Столтенберг: ситуація на фронті складна, союзники НАТО забезпечують 99 відсотків військової допомоги України

 • 25059 переглядiв

Союзники по НАТО надають 99% військової допомоги Україні, але ситуація на фронті залишається складною, тому підтримка має бути посилена, заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Необхідно посилити підтримку України через складну ситуацію на фронті. Союзники по НАТО забезпечують 99 відсотків військової допомоги.  Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції з прем'єром Грузії Іраклієм Кобахідзе заявив пише "Грузія Online", передає УНН

"росія переслідує імперські амбіції, і ситуація в Україні, на полі бою, складна. Тож життєво важливо, щоб ми посилили підтримку. Союзники по НАТО забезпечують 99 відсотків військової допомоги, і наші партнери також відіграють важливу роль" - заявив Єнс Столтенберг. 

Він також привітав той факт, що Грузія приймає тисячі українських біженців і надає значну гуманітарну та фінансову допомогу". 

Доповнення 

Як пише Telegraph, Україні так бракує боєприпасів, що до кінця місяця у  неї закінчаться ракети ППО для захисту своїх міст. 

 Голова дипломатії Європейського союзу Жозеп Боррель заявив,  що результат війни росії проти України вирішиться цього року - навесні та влітку.