strilianyna-v-pidmoskovnomu-tts-kilkist-zahyblykh-zrosla-do-150-zatrymano-dekilka-ymovirnykh-strilkiv

Стрілянина в підмосковному ТЦ: кількість загиблих зросла до 150, затримано декілька ймовірних стрілків

 • 72957 переглядiв

Стрілянина в торговому центрі під москвою забрала життя 150 людей, кілька підозрюваних у стрілянині були затримані, хоча Таджикистан заперечує звинувачення у причетності своїх громадян до нападу.

Кількість жертв стрілянини в підмосковному торговому центрі зросла до 150. Затримано ймовірних стрілків, однак в міністерстві внутрішніх справ Таджикистану відкинули звинувачення. Про це передає УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Як повідомляють росЗМІ, 150 чоловік загинуло під час стрілянини в торговому центрі "Крокус Сіті Холл". Зазначається, що цифра неостаточна. Також зазначається, що фсб затримали ймовірних стрілків.

Самі ж стрілки заявляли, що їм заплатили по 500 тис. рублів.

Водночас, раніше правоохоронці встановили особи чотирьох з шести стрілків, які нібито є громадянами Таджикистану. Однак, в МВС Таджикистану наголосили, що дві людини з поширюваних ЗМІ орієнтувань перебувають у республіці. Ще один живе у Самарі.

"У засобах масової інформації російської федерації поширилося повідомлення про те, що управлінням внутрішніх справ брянської області у зв'язку з терористичним актом, скоєним 22 березня 2024 року в місті москві, за підозрою у скоєнні особливо тяжких злочинів і оголошено в офіційний розшук громадяни Республіки Таджикистан: . Ісламов Ріводжіддін та Насріддінов Махмадрасул, однак це повідомлення не має реального ґрунту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вони прибули з рф до Таджикистану 26 листопада 2023 року і не виїжджали з країни.

Третій нібито підозрюваний працює водієм таксі в самарі, який під час інциденту в ТЦ був удома.

Нагадаємо

Раніше у слідчому комітеті рф повідомляли, що кількість жертв стрілянини в підмосковному торговому центрі зросла до 93, затримано 11 підозрюваних, у тому числі 4 стрілків.

Павло Башинський

Новини Світу