sud-areshtuvav-cholovika-yakiy-kinuv-plyashku-iz-zapalnoyu-sumishshyu-u-dvir-z-ditmi

Суд арештував чоловіка, який кинув пляшку із запальною сумішшю у двір з дітьми

 • 7873 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Близнюківський райсуд Харківської області взяв під варту на 60 діб чоловіка, який кинув у двір сусідів пляшку із запальною сумішшю, внаслідок чого постраждала дівчинка-підліток. Про це повідомила прес-служба прокуратури Харківської області, передає УНН.

За словами заступника керівника місцевої прокуратури Дмитра Нестєрова, за рішенням суду 62-річного чоловіка взяли під варту на 60 діб.

Таким чином, Близнюківський райсуд задовольнив клопотання Лозівської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному в замаху на вбивство малолітніх дітей (ч. 2 ст. 15 п.1, 2, 5 ч. 2 ст. 115 КК України).

"30 квітня цього року нетверезий мешканець с. Добровілля Близнюківського району посварився із сусідкою. Його нібито дратувала гучна музика на сусідському подвір’ї. Чоловік вирішив помститися. Для цього він приніс пляшку із бензином та, підпаливши, жбурнув у двір, де в цей час знаходилися п’ятеро дітей різного віку. Пляшка розбилася об стіну будинку, і полум’я, розкинувшись на кілька метрів, потрапило на 12-річну дівчинку. Вона отримала опіки спини та плеча. Інші діти встигли відбігти, тому не постраждали", - розповів Д.Нестєтров.

Нагадаємо, у Харківській області чоловік через гучну музику та шум кинув пляшку із запальною сумішшю в бік сусідської літньої альтанки. Там саме знаходилася 13-річна дівчинка. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП