sud-areshtuvav-eks-prokurora-susa-bez-prava-na-zastavu

Суд арештував екс-прокурора Суса без права на заставу

 • 6158 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Солом'янський районний суд Києва застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до колишнього заступника начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Дмитра Суса строком на 40 діб. Таке рішення суд ухвалив 13 лютого, повідомив УНН адвокат Дмитро Дмитренко.

"Суд застосував арешт на 40 діб", - сказав адвокат.

Таким чином, суд задовольнив клопотання НАБУ і САП.

Нагадаємо, у січні Солом’янський районний суд Києва змінив запобіжний захід з домашнього арешту на заставу у сумі 1,7 млн грн колишньому заступнику начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу.

Як повідомляв УНН, 25 липня минулого року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали колишнього заступника начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки — начальника управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки ГПУ.

Йому було повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, кваліфікованих за ч.3 ст.191, ч.4 ст.191, ст.366-1 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП