sud-areshtuvav-v-postnogo-z-mozhlivistyu-vnesennya-50-mln-grn-zastavi-za-novoyu-pidozroyu-sap

Суд арештував В.Постного з можливістю внесення 50 млн грн застави за новою підозрою - САП

 • 17165 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Львівський суд арештував фігуранта "газової справи" Валерія Постного з можливістю внесення 50 млн грн. застави. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

"Суд у Львові обрав В.Постному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 50 млн грн",- сказав В.Кривенко.

Він додав, що запобіжний захід В.Постному обирався за новою підозрою.

Разом з тим, за словами В.Кривенка, підозрюваний наразі знаходиться у Львові, а в разі, якщо не внесе заставу, буде за рішенням суду утримуватися в Лукянівському СІЗО у Києві.

Як повідомляв УНН, детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури напередодні повідомили про підозру у скоєнні злочину, кваліфікованого за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або вчинене групою осіб) Кримінального кодексу Україні, Валерію Постному, який є обвинуваченим у так званій "газовій справі".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП