sud-dopitaye-turchinova-ta-pashinskogo-u-spravi-yefremova

Суд допитає Турчинова та Пашинського у справі Єфремова

 • 10742 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Старобільський районний суд Луганської області вирішив допитати Секретаря РНБО Олександра Турчинова та народного депутата Сергія Пашинського в якості додаткових свідків у справі за обвинуваченням у державній зраді колишнього голову парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Таке рішення на сьогоднішньому засіданні ухвалила колегія суддів, передає УНН.

"Заслухавши клопотання прокурора про виклик додаткових свідків – Пашинського та Турчинова, суд вирішив: клопотання задовольнити. Але викликати цих свідків після дослідження матеріалів справи. Таким чином у суд відкладає розгляд справи на 10 годину 24 квітня", - сказав головуючий у процесі суддя Олександр Пелих.

Він також повідомив, що о 10.00 25 квітня заплановано допит та голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Варто зазначити, що сьогодні у суді планувалося допитати народного депутата Ігоря Мосійчука, але той з невідомих причин не з явився в судове засідання.

У відповідь на цю інформацію Єфремов сказав: "Битися у пленарній залі йому здоров я дозволяє, а з явитися в суд – не дозволяє. Він вже не перший раз не з являється, а ви зауважень прокуратурі не робите. Я вже неодноразово просив – залиште мене у тюрмі, щоб я не брав участь у цьому спектаклі, і бавтеся тут самі".

У свою чергу колегія суддів ухвалила викликати Мосійчука повторно у судове засідання на 10.00 17 травня.

На своє виправдання сторона обвинувачення, яка повинна забезпечити явку свідка зі свого боку, зазначила, що повідомляла Мосійчука у належний спосіб про дату, час і місце суду і він обіцяв прибути.

Нагадаємо, Єфремов обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП