sud-mariupolya-priznachiv-povtorniy-rozglyad-prikordonnika-kolmogorova-na-8-grudnya

Суд Маріуполя призначив повторний розгляд справи прикордонника Колмогорова на 8 грудня

 • 10392 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Приморський районний суд Маріуполя призначив до повторного розгляду справу за обвинуваченням у навмисному вбивстві та перевищені службових повноважень прикордонником Сергієм Колмогоровим на 8 грудня. Про це повідомляє прес-служба Судової влади України, передає УНН.

"Призначити кримінальне провадження за обвинуваченням Колморорова С.В. у вчиненні злочинів, передбачених ч. ст 115 та ч. 1 ст. 365 ККУ на 8 грудня 2017 року", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 6 листопада Вищий Спеціалізований суд з розгляду цивільний і кримінальних справ відправив справу щодо прикордонника Сергія Колмогорова на повторний судовий розгляд у суд першої інстанції та звільнив його з-під варти у залі суду. 

Водночас, у Головній військовій прокуратурі ГПУ заявили, що суд не визнав Колмогорова невинуватим, а тільки скерував справу на новий розгляд. 

Нагадаємо, С.Колмогорова обвинувачували у вбивстві жінки-пасажира автомобіля, обстріляного нарядом прикордонників на блокпосту під Маріуполем 9 вересня 2014 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП