sud-ne-vidviv-detektiva-nabu-vid-spravi-sina-kandidata-u-deputati-berezkina

Суд не відвів детектива НАБУ у справі сина кандидата у депутати Березкіна

 • 12894 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Солом'янський районний суд Києва відмовив у задоволенні заяви про відвід детектива Національного антикорупційного бюро Юрія Цвєткова у кримінальному провадженні щодо розкрадання 20 млн дол. державного "Ощадбанку", передає УНН з посиланням на "Слово і Діло".

Повідомляється, що заяву про відвід детектива Цвєткова подав адвокат одного з підозрюваних у кримінальному провадженні. На думку заявника, дії Цвєткова вказують на упереджений характер в розслідуванні.

Однак, вивчивши заяву адвоката, суддя Солом'янського районного суду Ірина Усатова відмовила заявнику у задоволенні документа.

Нагадаємо, що фігурантом кримінального провадження про виведення 20 млн дол. з державного "Ощадбанку" є чинний народний депутат і кандидат у нардепи по 100-му виборчому округу Станіслав Березкін.

Провадження відкрито 16 травня 2016 року, розслідує його Національне антикорупційне бюро. Серед підозрюваних у кримінальному провадженні - діти народного депутата - Вікторія і Максим Березкіни.

Останній теж балотується у парламент - по 157-му округу (місто Суми).

Відзначимо, що Березкін був викликаний НАБУ на допит у зазначеному кримінальному провадженні сьогодні на 10:00. Чи з'явився політик до правоохоронців, поки не відомо.

Українські Національні Новини

Політика