sud-ogolosiv-perervu-u-rozglyadi-spravi-o-klimenka

Суд оголосив перерву у розгляді справи О.Клименка

 • 9674 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Голосіївський районний суд Києва оголосив перерву у розгляді клопотання про надання дозволу на спеціальне (заочне) досудове розслідування кримінального провадження щодо екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка у зв'язку з тим, що адвокати оголосили відвід судді Оксані Мирошниченко, передає кореспондент УНН.

"Судове засідання з розгляду клопотання ... щодо надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо Олександра Клименка ... оголошено продовженим", - сказала суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ пояснили, чому відкликали клопотання про надання дозволу спеціального досудового розслідування О.Клименка

Після цього захист О.Клименка оголосив відвід слідчій судді Оксані Мирошниченко.

Суддя О.Мирошниченко оголосила перерву у розгляді клопотання. Наразі автоматизована система розподілу справ має визначити, хто з суддів Голосіївського райсуду має розглянути заявлений відвід.

Нагадаємо, екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко підозрюється у тому, що у період квітня 2012 – вересня 2013 років, займаючи посади голови ДПС (Міністерства доходів і зборів) України у складі створеної та очолюваної екс-президентом України Віктором Януковичем злочинної організації, зловживаючи службовим становищем, діючи з корисливих мотивів, шляхом реалізації розробленого злочинного плану та злочинної схеми заволодів коштами державного бюджету на загальну суму 3 166 090 тис грн., шляхом незаконного відшкодування ПДВ на рахунки фіктивних підприємств в особливо великому розмірі, які було розподілено між учасниками злочинної організації.

Українські Національні Новини

Суспільство