sud-prodovzhiv-obirati-zapobizhniy-zakhid-shepelyevu-u-spravi-vbivstva-bankira

Суд продовжив обирати запобіжний захід Шепелєву у справі вбивства банкіра

 • 7654 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Оболонський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутатові Олександру Шепелєву у межах розслідування кримінального провадження за фактом убивства банкіра Сергія Кириченка у 2003 році. Про це повідомила суддя Олена Жежера, передає кореспондент УНН.

На засідання також доставили екс-нардепа.

Зазначимо, що попереднє засідання було перенесено у зв’язку з тим, аби забезпечити участь Шепелєва у засіданні, оскільки спершу він надіслав до суду клопотання про слухання справи у режимі відеоконференції, а потім відмовся від цього.

Нагадаємо, 8 лютого екс-нардепа О.Шепелєва затримали співробітники СБУ. За даними ГПУ, щодо нього Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).

10 лютого Печерський районний суд Києва обрав колишньому народному депутату України Олександру Шепелєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 квітня 2018 року.

Також Шепелєва, за даними ГПУ, підозрюють в організації замаху на вбивство екс-власника “Родовід банку” Сергія Дядечко у 2012 році, а також в організації убивства банкіра Сергія Кириченка у 2003 році.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП