sud-prodovzhiv-rozglyad-klopotannya-gpu-u-spravi-pro-rozstril-maydanu-1

Суд продовжив розгляд клопотання ГПУ у справі про розстріл Майдану

 • 9141 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України щодо надання дозволу на спеціальне (заочне) розслідування справи про підозру екс-президента України Віктора Януковича в організації та керівництві розстрілами активістів майдану в лютому 2014 року, передає кореспондент УНН.

Станом на сьогодні судом досліджено 38 із 92 томів матеріалів кримінального провадження.

Нагадаємо, під час вчорашнього судового засідання вивчалися відеоматеріали допиту Арсенія Яценюка, який розповідав про події періоду Революції Гідності. За словами сторони обвинувачення Яценюк надав вичерпні свідчення щодо причетності екс-президента до подій 18-20 лютого 2014 року, які призвели до загибелі людей.

Сторона захисту не вважає свідчення Яценюка доказами причетності Януковича до організації вбивств євромайданівців.

Як повідомляв УНН, на минулому засіданні було вивчено судом 38 із 92 томів матеріалів справи. Також слід зазначити, що на минулому засіданні суд пришвидчив розгляд вивчання доказів наданих ГПУ.

Генеральна прокуратура України звернулася до Печерського районного суду Києва за дозволом на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування щодо В.Януковича в справі про організацію розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП