sud-u-spravi-nasirova-prodovzhitsya-30-travnya

Суд у справі Насірова продовжиться 30 травня

 • 8133 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Шевченківський районний суд Києва переніс розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та керівника департаменту ДФС на 30 травня, передає УНН з посиланням на повідомлення САП у Facebook.

"Наступне судове засідання призначено на 09:00 год 30 травня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

На сьогоднішньому засіданні захист клопотав про відвід прокурора, але суд відмовив у його задоволенні. На думку САП, відвід був необґрунтований і спрямований на затягування судового засідання та втрату часу на зачитування обвинувального акту.

Після цього, зазначили у прокуратурі, прокурор продовжив зачитувати обвинувальний акт, вже зачитано 245 сторінок з 774.

"Відзначаємо, що сторона захисту висунула вимогу читати з вказанням тире, дробів, вихідних номерів", - додали у САП.

Нагадаємо, минулого засідання суд продовжив процесуальні обов’язки для Насірова, але повернув йому паспорт громадянина України.

Як повідомляв УНН, 31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП