sud-vidmoviv-zakhistu-o-klimenka-u-vidvodi-suddi

Суд відмовив захисту О.Клименка у відводі судді

 • 11508 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Голосіївський районний суд Києва не задовольнив заяву захисту екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка у відводі слідчої судді Оксани Мирошниченко, яка розглядає клопотання прокуратури стосовно заочного слідства у справі О.Клименка. Про це повідомила суддя Наталія Чередніченко, передає кореспондент УНН.

"У задоволені заяви захисника ... про відвід слідчого судді Голосіївського районного суду Києва Мирошниченко Оксани Володимирівни відмовити. Ухвала оскарженню не підлягає", - оголосила рішення суддя Наталія Чередніченко.

Наразі учасники процесу чекають на продовження розгляду клопотання прокуратури про надання дозволу на заочне слідство у справі О.Клименка за участю слідчої судді Оксани Мирошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ пояснили, чому відкликали клопотання про надання дозволу спеціального досудового розслідування О.Клименка

Як повідомляв УНН, Голосіївський районний суд Києва розпочав розгляд заяви захисту екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка про відвід слідчого судді Оксани Мирошниченко у межах розгляду клопотання прокуратури щодо надання дозволу на заочне слідство.

Нагадаємо, екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко підозрюється у тому, що у період квітня 2012 – вересня 2013 років, займаючи посади голови ДПС (Міністерства доходів і зборів) України у складі створеної та очолюваної екс-президентом України Віктором Януковичем злочинної організації, зловживаючи службовим становищем, діючи з корисливих мотивів, шляхом реалізації розробленого злочинного плану та злочинної схеми заволодів коштами державного бюджету на загальну суму 3 166 090 тис грн., шляхом незаконного відшкодування ПДВ на рахунки фіктивних підприємств в особливо великому розмірі, які було розподілено між учасниками злочинної організації.

Українські Національні Новини

Політика