sud-vidmovivsya-areshtovuvati-odnogo-z-pidozryuvanikh-u-napadi-na-nayyema

Суд відмовився арештовувати одного з підозрюваних у нападі на Найєма

 • 8661 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення про нічний домашній арешт для Саітова Ахмеда-Абубакаровича, одного з підозрюваних у нападі на народного депутата Мустафу Найєма. Про це повідомив брат нардепа Масі Найєм у Facebook, передає УНН.

"Запобіжний захід громадянину України Саітову Ахмеду-Абубакаровичу – підозрюваному за ч.2 ст.296., залишили без змін", - зазначив він.

Додамо, прокуратура просила призначити запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою.

Зі слів Масі Найєма, на судовому засіданні підозрюваний сказав, що не притягувався до адмінвідповідальності.

Нагадаємо, Саітову Ахмед-Абубакаровичу було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23:00 до 6:00 до 30 червня 2018 року.

"Він керував автомобілем Mercedes і викликав по телефону, ймовірно, брата на ім’я Мага, який наніс найважчі тілесні ушкодження моєму брату. Саме його дії спровокували всю ситуацію, яка сталася 30 квітня", - заявив брат нардепа.

Мустафу Найєма побили увечері 30 квітня біля Бессарабського ринку.

Трьом зловмисникам, які напали на народного депутата Мустафу Наєма, оголосили підозру. Заочно оголошено про підозру ще одному чоловіку, який безпосередньо вдарив депутата в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження середньої тяжкості. Для усіх затриманих обрали запобіжні заходи.

Найєм заявив, що четвертий нападник вилетів до Баку. В Азербайджані підозрюваного затримали, готується екстрадиція.

Крім того, правоохоронці встановлюють особу п'ятого учасника побиття Найєма.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП