sud-viznav-nediysnim-rishennya-vikonkomu-schodo-zemelnoyi-dilyanki-eks-ministra-mvs-l-sargan

Суд визнав недійсним рішення виконкому щодо земельної ділянки екс-міністра МВС - Л.Сарган

 • 8775 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Господарський суд Київської області задовольнив позов прокуратури про визнання недійсними рішень виконавчого комітету, державного акту та витребування земельної ділянки, яка належала колишньому міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку, у "Фонду адміністративного бюро ЛВВ" у селі Підгірці під Києвом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речник Генерального прокурора Лариса Сарган, передає УНН.

"Господарським судом Київської області та завдяки наполегливій позиції обласної прокуратури задоволено позов прокурора Обухівського району про визнання недійсними рішень виконкому, державного акту та витребування земельної ділянки площею 0,8610 га у Фонду адмінбюро ЛВВ у с. Підгірці, що під Києвом. Скажете - мало. А між іншим, це ділянка колишнього міністра МВС Захарченка", - повідомила вона.

Нагадаємо, у серпні 2015 року Генпрокуратура склала повідомлення про підозру колишнього голови МВС Віталія Захарченка в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 1,2 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП