sud-za-5-misyatsiv-oznayomivsya-z-tretinoyu-obvinuvalnogo-aktu-nasirova

Суд за 5 місяців ознайомився з третиною обвинувального акту Насірова

 • 7849 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Шевченківський районний суд Києва за 5 місяців від початку оголошення обвинувального акту щодо екс-голови ДФС Романа Насірова ознайомився лише з третиною матеріалів із загального обсягу документу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вимогу сторони захисту розпочали 7 грудня 2017 року зачитувати повний текст обвинувального акту, який складається з 774 сторінок. На сьогодні зачитано 200 сторінок обвинувального акту", - йдеться у повідомленні.

Наступне засідання суду призначене на 9:00 год. 21 травня 2018 року.

Нагадаємо вчора Шевченківський районний суд Києва продовжив ще на два місяці процесуальні обов'язки у межах запобіжного заходу для екс-голови Державної фіскальної служби Роману Насірову, але повернув йому паспорт громадянина України.

Як повідомляв УНН, 31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).



Українські Національні Новини

Кримінал та НП