sud-zaareshtuvav-o-kushnarova-pidozryuvanogo-u-vikradenni-o-goncharenka-na-60-dib-dopovneno

Суд заарештував О.Кушнарьова, підозрюваного у викраденні О.Гончаренка, на 60 діб (доповнено)

 • 13689 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 25 лютого. УНН. Суд у закритому режимі ухвалив рішення щодо запобіжного заходу підозрюваному депутату Лиманської райради Олександру Кушнарьову у справі викрадення нардепа Олексія Гончаренка, передає кореспондент УНН.

За словами кореспондента, суд ухвалив обрав в якості запобіжного заходу для О.Кушнарьова утримання під вартою на 60 днів без визначення розміру застави.

Також запобіжний захід обрано ще двом фігурантам справи. Так, директорп типографії Андрію Задорожному відпустили під домашній арешт, а генерала у відставці Анатолія Слободяника - арештували на 60 діб.

Нагадаємо, перед початком судового засідання обвинувачений О.Кушнарьов заявив про те, що не розуміє української мови та вимагає надати перекладача. Прокурори у свою чергу зазначили, що жодного подібного клопотання не отримували. Тоді суддя оголосив технічну перерву до моменту, поки не буде надано перекладача.

Двом підозрюваним у викраденні О.Гончаренка вже обрали запобіжні заходи.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, О.Гончаренко розповів деталі спецоперації щодо його "викрадення". Замовника викрадення О.Гончаренка позбавлять мандата депутата Лиманської райради після рішення суду.

Українські Національні Новини

Політика