sud-znyav-aresht-z-mayna-eks-ministra-finansiv-kolobova

Суд зняв арешт з майна екс-міністра фінансів Колобова

 • 15756 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна колишнього міністра фінансів України Юрія Колобова у зв’язку з закриттям кримінального провадження щодо нього. Про це йдеться у рішення суду, передає УНН.

Згідно з ухвалою, суд зняв арешт з майна, яке зареєстроване на дружину Колобова, а саме дві квартири площами 185,2 та 322,6 кв.м, а також три машиномісця на підземних паркінгах.

Суд, розглядаючи клопотання адвоката екс-міністра про зняття арешту, зазначив, що прокурор не заперечував проти його задоволення, оскільки кримінальне провадження щодо Колобова було закрите за строком давності, а спецконфіскація не застосовувалася.

Додамо, що арешт на майно дружини екс-посадовця було накладено судом ще 15 червня 2016 року.

Як повідомляв УНН, у лютому 2018 року Печерський районний суд Києва оприлюднив повний текст ухвали про закриття кримінального провадження проти колишнього міністра фінансів України Юрія Колобова за підозрою у службовому недбальстві при виділенні держкоштів у сумі 220 млн грн на облаштування спецлінії “Укртелекому”.

У березні 2016 року Генеральна прокуратура України отримала від Іспанії офіційну відповідь про відмову в екстрадиції в Україну колишнього міністра фінансів Юрія Колобова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП