sud-zvilniv-z-pid-varti-obvinuvachenogo-u-prichetnosti-do-vbivstva-zhurnalista-v-veremiya-advokat

Суд звільнив з-під варти обвинуваченого у причетності до вбивства журналіста В.Веремія - адвокат

 • 13394 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Апеляційний суд міста Києва уже втретє звільнив з-під варти Юрія Крисіна, якого обвинувачують у причетності до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія під час Євромайдану. Про це написала на своїй сторінці у Facebook написала адвокат Євгенія Закревська, передає УНН.

"Сьогодні підсудного у справі про напад на журналіста В'ячеслава Веремія Юрія Крисіна, якого після звільнення з-під варти за звинуваченням у справі Веремія, вже двічі затримували і один раз засудили за вчинення інших, більш "звичних" йому злочинів, знову випустили", - написала адвокат.

Крім того, Є.Закревська додала, що їй цікаво, "скільки ще злочинів, перебуваючи під судом і слідство у інших справах Крисін повинен зробити, щоб вже приїлися нам колегія апеляції Паленік І.Г. (доповідач), Присяжнюк О.Б., Масенко Д.Є. усвідомила сенс поняття "ризик рецидиву". І той факт, що метою запобіжного заходу є в тому числі - нейтралізація цього ризику. (ст. 177 КПК)".

Захисник також додала, що наступне засідання у справі В.Веремія відбудеться 19 січня 2017 року.

Нагадаємо, журналіст В'ячеслав Веремій помер від вогнепального поранення у лікарні 19 лютого 2014 року.

Він зі своїм колегою поверталися з редакції додому на таксі. На розі вулиць Володимирської і Великої Житомирської в Києві на машину напали озброєні невідомі, почали розгойдувати авто, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини отримали травми, а В.Веремій отримав вогнепальне поранення.

Українські Національні Новини

Суспільство