suddya-v-devyatko-ne-viklikavsya-na-rozglyad-distsiplinarnikh-provadzhen-u-vrp

Суддя В.Дев'ятко не викликався на розгляд дисциплінарних проваджень у ВРП

 • 7526 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Головуючому у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича судді Оболонського районного суду Києва В'ячеславу Дев'ятку нічого не відомо про наявність дисциплінарних проваджень щодо нього у Вищій раді правосуддя. Про це журналістам заявила речник суду Інна Свинаренко, передає кореспондент УНН.

“Головуючий у цій справі під відеофіксацію судового процесу повідомив, що про жодне дисциплінарне провадження, яке відкрите щодо нього Вищою радою правосуддя, йому про їх існування не відомо... Він наразі не викликався до ВРП на розгляд питання дисциплінарних проваджень щодо нього”, — заявила І.Свинаренко.

За її словами, головуючий також під час судового засідання підкреслив, що жодного тиску на нього з боку ГПУ чи ВРП немає.

Як повідомляв УНН, адвокат В.Януковича Віталій Сердюк заявив, що у Вищій раді правосуддя з березня не розглядаються скарги громадян на суддю Оболонського районного суду Києва Вячеслава Дев'ятка, який є головуючим у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Політика