sudove-zasidannya-u-spravi-pro-derzhzradu-yanukovicha-prodovzhitsya-24-sichnya

Судове засідання у справі про держзраду Януковича продовжиться 24 січня

 • 6370 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Оболонський районний суд Києва продовжить 24 січня розгляд кримінального провадження за обвинуваченням у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

“У судовому засіданні оголошується перерва до 10:00 24 січня. Після 24 січня засідання відбудеться теж на 10:00 25 січня”, — йдеться в ухвалі суду.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва, у провадженні якого перебуває справа за обвинуваченням у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, призначив портретознавчу та звукову експертизу президента Росії Володимира Путіна, міністра оборони РФ Сергія Шойгу, командувача Чорноморського флоту РФ Олександра Вітка та самопроголошеного "глави" Криму Сергія Аксьонова, зображення яких містяться у відеозаписах наданих в якості доказів в матеріалах справи стороною обвинувачення.

Як повідомляв УНН, співробітники Управління державної охорони, які були допитані сьогодні в Оболонському районному суді Києва у справі за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді, розповіли, як той тікав з Києва до Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП