sudovi-zasidannya-schodo-shtrafiv-kobolyevu-perenesli

Судові засідання щодо штрафів Коболєву перенесли

 • 18642 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Засідання суду щодо апеляції ДФС на скасування штрафу в 7 млрд грн голові “Нафтогазу України” Андрію Коболєву, яке мало відбутись 29 серпня, перенесли, оскільки ДФС заявила клопотання про відвід суддям. Засідання щодо штрафу Коболєву в 1,3 млрд грн, заплановане на 20 серпня, також перенесли. Про це УНН стало відомо із власних джерел.

“ДФС заявила клопотання про відвід суддям і розгляд цього клопотання ще не призначено. Його розглядає інша колегія, дата ще не відома”, — повідомив співрозмовник агентства, відповідаючи на запитання про апеляцію ДФС на скасування штрафу Коболєву в 7 млрд грн.

За словами джерела, засідання суду щодо штрафу Коболєву в 1,3 млрд грн також перенесли.

Нагадаємо, засідання суду щодо штрафу голові “Нафтогазу” Андрію Коболєву в 1,3 млрд грн було призначено на 20 серпня 2018 року, а 29 серпня суд мав розглянути апеляцію ДФС на скасування 7 млрд грн штрафу Коболєву.

Як повідомляв УНН, ДФС наклала на голову “Нафтогазу” Андрія Коболєва два адміністративні штрафи на 7 та 1,3 млрд грн через відмову НАК оформлювати та оплачувати природний газ, який “Газпром” постачав на непідконтрольні території Донецької та Луганської областей.

Подільський районний суд Києва скасував постанову Енергетичної митниці ДФС про нарахування штрафу у 7 млрд грн.

ДФС оскаржила скасування цього рішення.

Українські Національні Новини

Економіка