surkis-slidom-za-rosiyeyu-oburivsya-cherez-napis-slava-ukrayini-na-futbolkakh-natsionalnoyi-zbirnoyi

Суркіс слідом за Росією обурився через напис "Слава Україні" на футболках національної збірної

 • 34000 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Бізнесмен і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс скептично відгукнувся про написи "Слава Україні" на новій формі збірної України з футболу. Про це пише видання "Коментарі", передає УНН.

Відзначимо, 4 вересня була презентована нова форма збірної, де на зворотному боці всіх футболок красується гасло: "Слава Україні!".

На думку Григорія Суркіса, Федерація футболу і національна збірна повинні "керуватися спортивними принципами, а не інтересами політиків. Тим більше, що до деяких гасел суспільство ставиться неоднозначно".

Суркіс також назвав "Слава Україні" на футбольній формі "псевдопатріотизмом".

"Не потрібно заробляти собі бали на псевдопатріотизмі", - заявив він.

Віце-президент УЄФА також образився на те, що його не запросили на захід ФФУ.

"...а пан Суркіс, на жаль, не має можливості бути запрошеним на таку подію, яку організовує ФФУ. Не важливо, люблять мене чи ні, але є якийсь принцип корпоративної етики", - зазначив функціонер.

Нагадаємо, як писав УНН, після того, як ФФУ презентувала нову форму синьо-жовтих з гаслом "Слава Україні", з боку РФ пішла бурхлива реакція. Росіяни звернулися до УЄФА зі скаргою з цього приводу. Однак, отримали відповідь, що "Слава Україні" на українській формі не суперечить ніяким правилам і нормам.

Українські Національні Новини

Політика