sutichki-u-khersonskiy-oblasti-sogodni-pidozryuvanim-obiratimut-zapobizhni-zakhodi

Сутички у Харківській області: сьогодні підозрюваним обиратимуть запобіжні заходи

 • 5214 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Сьогодні у Харкові обиратимуть запобіжні заходи учасникам конфлікту на території елеватора у селі Занки Харківської області. Про це УНН повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Так, засідання відбудеться у Київському районному суді Харкова. Прокуратура клопотатиме про обрання усім 22 підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Враховуючи ризики, серед яких - можливість переховуватися від слідства, впливати на свідків та потерпілих, вчинити інші кримінальні правопорушення тощо, прокуратура області вимагатиме для кожного з 22 підозрюваних (ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї") запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, в селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі сталася бійка із застосуванням травматичної зброї та газового балончику. У ній взяли участь кілька десятків людей. Слідчі розпочали декілька кримінальних проваджень.

У Всеукраїнській аграрній раді вважають інцидент захопленням корпоративних прав на фермерське господарство, за яким стоять рейдери з "ДНР". 

Прокуратура повідомила про підозру 22 учасникам конфлікту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП