svidok-u-spravi-g-kernesa-rozpoviv-pro-napad-na-yogo-avto

Свідок у справі Г.Кернеса розповів про напад на його авто

 • 9882 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 6 березня. УНН. У Полтаві на судовому засіданні у справі Геннадія Кернеса свідок обвинувачення розповів, як 25 січня 2014 року невідомі люди в масках напали на його авто, передає кореспондент УНН-Центр.

“Була темна пора доби, я був на виїзді з ресторану зі сторони Пушкінської. Коли я припаркувався перед моїм авто зупинився джип, із нього вийшли люди у балаклавах. Вони почали бити мені машину. У лобове скло били ногою. Я не знаю, чому вони це робили. Коли чоловік заскочив мені на капот і почав бити лобове скло, я злякався і просто поїхав. Під час руху авто я зрозумів, що з машиною щось не те — мені порізали шини. Стрілянини я не чув, як і криків чи звуків бійки”, — говорить свідок Олексій Кумак.

Чоловік говорить, що не викликав правоохоронців, втім вони до нього приїхали самі, адже до міліції надходило повідомлення про збитого пішохода в цей час у цьому районі, а у свідка була машина з пошкодженнями. Під час бесіди О.Кумаку запропонували написати заяву про розбивання авто, але чоловік відмовився.

“Тоді були такі часи, люди зникали, машини горіли. Я просто побоявся писати заяву”, — сказав свідок.

Згідно зі свідченнями потерпілих, з цього ресторану 25 січня 2014 року викрадено активістів харківського Майдану.

Допит свідка завершено, після чого у суді оголосили перерву на 5 хв.

Нагадаємо, чергове судове засідання у справі Г.Кернеса розпочалося у Полтаві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП