svitolina-pripinila-spivpratsyu-iz-frantsuzkim-trenerom

Світоліна припинила співпрацю із французьким тренером

 • 9471 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Перша ракетка України Еліна Світоліна вирішила завершити співпрацю із одним із тренерів – французом Тьєррі Асьоном, повідомляє УНН з посиланням на сайт "Top Five".

Перша ракетка України та Асьон почали співпрацю в кінці грудня 2016 року. Тоді українка після закінчення сезону розлучилася з британським наставником Ієном Хьюзом, а до її команди також увійшов спаринг-партнер Ендрю Беттлс.

"Дуже важливо завершити будь-яку співпрацю в правильний момент. Еліна і Тьєррі прийняли спільне рішення і з повагою один до одного завершили свою співпрацю після US Open", - розповів керівник спортивного агентства "Top Five" Стефан Гуров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна не змогла пробитися до чвертьфіналу US Open

Окрім того за словами Гурова спаринг-партнер Беттлс залишиться в команді українки, а ім'я нового тренера буде оголошено найближчим часом.

Зауважимо, що за час роботи з Асьоном тенісистка виграла вісім титулів WTA (з них чотири - категорії Premier 5), встановила особистий і національний рекорд в рейтингу (3-й рядок у вересні минулого року), вперше пройшла на Підсумковий турнір WTA, а також зіграла в чвертьфіналах на Ролан Гаррос-2017 і Відкритому чемпіонаті Австралії-2018, показала кращі результати на Вімблдоні (2017) і US Open (2017-2018) - четвертий раунд.

Українські Національні Новини

Спорт