sytuatsiia-na-kordoni-ta-eksport-ukrainskoi-produktsii-solskyi-proviv-onlain-zustrich-z-polskym-kolehoiu

Ситуація на кордоні та експорт української продукції: Сольський провів онлайн-зустріч з польським колегою

 • 82526 переглядiв

Міністри сільського господарства України та Польщі обговорили вирішення проблем на кордоні для експорту української сільськогосподарської продукції та продовження переговорів наступного тижня.

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський провів онлайн-зустріч з міністром сільського господарства та розвитку села Польщі Чеславом Сєкєрським. Як повідомили у Мінагрополітики, йшлося про ситуацію на кордоні та експорт української продукції, передає УНН.

Деталі

Сторони обговорили питання пов'язані з експортом української агропродукції та ситуацію на українсько-польському кордоні.

"Міністри домовилися про необхідність якнайшвидшого врегулювання ситуації із врахуванням інтересів обох країн. Переговори продовжаться наступного тижня", - повідомили у відомстві.

У Польщі заявили, що переговори з Україною щодо обмежень імпорту агропродукції на завершальному етапі15.02.24, 21:27 • [views_0]

Раніше

Заступник міністра сільського господарства Польщі Міхал Колодзейчак заявив, що Польща планує обов’язкову перевірку всього транзитного українського зерна.