t-mey-rozporyadilasya-pro-vidkrite-rozsliduvannya-pozhezhi-u-londoni

Т.Мей розпорядилася про відкрите розслідування пожежі у Лондоні

 • 9867 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей розпорядилася провести повномасштабне відкрите розслідування причин масштабної пожежі, що знищила висотний житловий будинок на заході Лондона, передає УНН з посиланням на ВВС Україна

Прем'єр країни заявила, що люди мають отримати відповіді на питання про те, чому вогонь поширювався будівлею настільки швидко. 

Пожежа в багатоквартирному житловому будинку Гренфелл Тауер на заході Лондона сталася у ніч на 14 червня і тривала понад добу. У результаті 24-поверховий будинок майже повністю вигорів.

Внаслідок пожежі загинули, за попередніми даними, щонайменше 17 осіб, десятки людей постраждали, багатьох вважають зниклими безвісти. Пошукова операція в згорілому будинку, за оцінками поліції, може тривати кілька тижнів.

Влада Лондона вважає, що кількість жертв, швидше за все, значно зросте. У лікарнях перебувають понад 70 постраждалих після пожежі.

Керівник лондонської поліції Стюарт Канді заявив, що не готовий зараз оцінювати можливу кількість загиблих: "Я сподіваюся, що цифри не виявляться тризначними".

Українські Національні Новини

Новини Світу