telekanal-cbs-rekonstruyuvav-intsident-z-rosiyskim-su-27-ta-amerikanskim-reaper-u-chornomu-mori

Телеканал CBS реконструював інцидент з російським Су-27 та американським Reaper у Чорному морі

 • 688225 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Телеканал CBS реконструював момент зіткнення російських Су-27 та американського MQ-9 Reaper у Чорному морі, пише УНН.

Деталі

У підписі до відео телеканал нагадав, що Пентагон заявив у вівторок, що російський винищувач врізався в гвинт американського розвідувального безпілотника в міжнародному повітряному просторі, змусивши його впасти в Чорне море.

Президента Байдена проінформували, а російського посла викликали до Держдепу.

A Russian fighter jet struck the propeller of a U.S. surveillance drone in international airspace, forcing it to crash into the Black Sea, the Pentagon said Tuesday. President Biden has been briefed and the Russian ambassador was summoned to the State Department. pic.twitter.com/eX5di3lHOZ

— CBS Evening News (@CBSEveningNews) March 14, 2023

Тим часом російські телеграм-канали публікують відео нібито з кабіни російського літака, що проходив поряд із американським безпілотником. Достовірність відео не підтверджена.

Нагадаємо

Російський винищувач Су-27 зіткнувся з американським безпілотником MQ-9 Reaper 14 березня над Чорним морем.

Американський безпілотник Reaper та два російські Су-27 літали над міжнародними водами над Чорним морем, але, за повідомленнями, російські літаки навмисно пролетіли перед дроном і злили паливо перед ним, а потім пошкодили гвинт безпілотника.

Українські Національні Новини

Новини Світу