tenisistka-l-tsurenko-startuvala-na-turniri-v-istborni

Тенісистка Л.Цуренко стартувала на турнірі в Істборні

 • 12068 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. В трьохгодинному протистоянні Леся Цуренко поступилася господарці турніру Aegon International в Істборні (Великобританія) - Хізер Вотсон, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію тенісу України.

В першому сеті протистояння розмін геймів завершився не на користь Л.Цуренко. Вона відіграла чотири брейк-пойнти з шести, а от її суперниця – три з чотирьох. Таким чином партія була втрачена – 3:6.

В другому сеті киянка повела з брейком – 3:1, однак не втримала перевагу, британка встановила рівновагу. Однак в дев’ятому геймі, який тривав понад 10 хвилин, Л.Цуренко врятувала свою подачу, а в наступній - відібрала чужу – 6:4.

Нервова напруга, притаманна вирішальній партії, призвела до стартового розміну геймами, згодом тенденція продовжилася.

Через те, що першою в партії подавала наша співвітчизниця, вона й втрачала першою свої гейми, але тут же встановлювала рівновагу: в другому геймі, в шостому, в восьмому. А от в десятому зробити цього не вдалося – 4:6.

Повідомляється, що матч тривав 2 години 59 хвилин і 52 секунди.

Зауважимо, що за тиждень до початку Вімблдону Л.Цуренко взяла участь у турнірі в Істборні з призовим фондом 819 тис. дол., однак не зуміла подолати перший раунд.

Українські Національні Новини

Спорт