terakt-u-moskvi-vyklykaie-zanepokoiennia-u-frantsii-shchodo-bezpeky-olimpiady

Теракт у москві викликає занепокоєння у Франції щодо безпеки Олімпіади

 • 100723 переглядiв

Теракт у московському торговому центрі викликав у Франції занепокоєння щодо безпеки майбутніх Олімпійських ігор у Парижі: міністр внутрішніх справ Франції заявив, що такі великі події, як Олімпіада, можуть стати мішенню для терористичних угруповань, але запевнив, що французькі правоохоронні та розвідувальні органи будуть готові до цих викликів.

Теракт у ТЦ "Крокус Сіті Хол" під москвою викликав побоювання у Франції щодо забезпечення безпеки на Олімпійських іграх в Парижі. Про це повідомляє Guardian, передає УНН.

Деталі

У Франції напад на московський концертний зал, де загинуло понад 130 людей, викликав серйозні побоювання щодо безпеки найближчих Олімпійських ігор у Парижі.

Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив, що Олімпійські ігри  можуть стати майбутньою метою для терористичних угруповань.

Франція, яка виступає за універсальні цінності та секуляризм, опиняється під особливим ризиком, особливо під час великих подій, таких як Олімпійські ігри

– заявив Жеральд Дарманен.

Проте міністр наголосив на тому, що французькі правоохоронні органи та розвідувальні служби будуть готові до викликів.

Французька поліція, жандарми, префекти, розвідувальні служби будуть готові… У нас дуже ефективна система розвідки

– зазначив Жеральд Дарманен.

Додамо

За інформацією, керівники спецслужб проведуть нараду в четвер, щоб "обговорити всі підсумки атаки на москву".

Нагадаємо

У зв'язку з п'ятничним нападом на ТЦ "Крокус Сіті Хол"  під москвою Прем'єр-міністр Франції Габріель Атталь оголосив про підвищення рівня терористичної загрози в країні.

У Франції підвищили рівень терористичної загрози після смертельного теракту в рф25.03.24, 02:58 • [views_0]