tereza-mey-i-angela-merkel-domovilisya-prodovzhuvati-protistoyannya-zrosloyi-rosiyskoyi-agresiyi

Тереза Мей і Ангела Меркель домовилися продовжувати протистояння зростаючій російській агресії

 • 11168 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей і канцлер ФРН Ангела Меркель у середу під час телефонної розмови домовилися продовжувати протистояння зростаючій російській агресії. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАРС.

За даними прем'єрської канцелярії, переговори почалися з того, що Мей подякувала Меркель за "сильну підтримку і солідарність" у справі про отруєння в британському Солсбері екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. "Канцлер і прем'єр-міністр зійшлися на думці, що необхідно продовжувати спільну роботу для протистояння зростаючій російській агресії", - зазначено в тексті документа, що надійшов у розпорядження ТАРС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС та США домовилися про переговори щодо мита на метали

Глави держав також обговорили тимчасове звільнення від мит ​​на сталь і алюміній, оголошене США минулого тижня щодо Європейського союзу. Крім того, Мей і Меркель наголосили на важливості іранської ядерної угоди і домовилися продовжувати обговорення піднятих під час бесіди питань.

Нагадаємо, Співробітники посольства РФ вже покинули Україну.

Наразі 27 країн світу оголосили про видворення російських диппредставників у зв’язку з отруєнням екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки у британському Солсбері. До списку приєдналися Молдова, Австралія, Бельгія та Ірландія.

Крім того, Північноатлантичний Альянс заявив про рішення скоротити кількість російських представників при НАТО.

Українські Національні Новини

Політика