teroristi-talibanu-atakuvali-nizku-obyektiv-u-kabuli-35-osib-poraneno

Терористи Талібану атакували низку об’єктів у Кабулі: 35 осіб поранено

 • 7166 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Бойовики Талібану атакували кілька цілей в різних частинах столиці Афганістану Кабула, в тому числі і по штаб-квартирі поліції в західній частині міста, убивши щонайменше одну особу та поранивши 35 людей, передає УНН з посиланням на Aljazeera.

Високопоставлений представник армії Афганстану повідомив, що крім поліцейського відділку, також була атака на будівлю східній околиці міста.

У свою чергу бойовики Талібану взяли на себе відповідальність за напади на об’єкти розвідувальних служб і рекрутингового армійського центру.

Представник талібів заявив, що група нападників завдали місту важких втрат, але поки що офіційна влада повідомила про одного загиблого та 35 поранених.

У поліції розповіли, що терорист-смертник підірвав завантажений вибухівкою автомобіль поряд з поліцейською дільницею і поблизу військового навчального центру.

"Захід міста є дуже важливою і безпечною зоною. Принаймні двоє озброєних талібів у поясах смертників увійшли в штаб-квартиру поліції і в даний час там триває боротьба," – розповіли джерела з поліції.

За словами лікарів, наріз щонайменше шістьох поранених було госпіталізовано.

Як повідомляв УНН, 11 лютого на півдні Афганістану сім людей загинули і ще не менш ніж двадцять були поранені внаслідок вибуху авта з вибухівкою в місті Лашкар-Ґах, столиці провінції Гельманд.

Українські Національні Новини

Новини Світу